Over TPN

TPN Groep houdt van aanpakken en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Daarmee komen de meest ingewikkelde projecten met succes van de grond. Met veel ervaring in ontwikkelen, realiseren en financieren, zien waar markten en kansen liggen. Zo wordt met een gecalculeerd risico het optimale resultaat behaald, hoe complex een klus ook is. Uiteraard volledig transparant.

Meteen ter zake

Dankzij brede kennis wordt ieder vastgoedproject van begin tot eind slagvaardig en doelgericht begeleid en uitgevoerd. Of het nu om de ontwikkeling van woningen en gebouwen gaat, een financieringsarrangement of een gedegen advies over gebruiks- en rendementsdoelen.

Erfgoed

In de afgelopen jaren werden meerdere Rijks- en Gemeentelijke monumenten met succes gerestaureerd en herbestemd. Waar anderen veelal stukliepen lukte het TPN telkens weer om erfgoed op een duurzame en doordachte wijze een nieuw leven in te blazen. Met enkele projecten werd zelfs de landelijke pers gehaald.

Duurzaam en betrokken

Milieu en maatschappelijke ontwikkelingen zijn minstens zo belangrijk als opdrachtgevers. Daarom werken wij met duurzame materialen en energiezuinige oplossingen voor al onze bouwprojecten.